Biografi

Den 10. november 2017 blev studiealbummet “Portvakten” udgivet. Vi modtog den første smagstest i sommer, da sangen “Släpp in mig” udkom. Endnu engang har Mikael Wiehe formået at skrive en sang, der rammer lige ind i nutiden. En sang, der sætter fingeren på et af de vigtige spørgsmål i tiden og peger på alles ansvar og mulighed for handling. En sang, hvor han plejer sine musikalske rødder og bruger et udvalg af Sveriges bedste musikere, – der tager hans musikalske udtryk endnu et skridt videre.

Mikael Wiehe har skrevet en opmuntrende, lys sang i en sort deprimerende verden. Mikael Wiehe har skrevet en fjer-let melodi i en bly-tung tid.
Mikael Wiehe har skrevet en åben og generøs tekst i et stramt og tillukket Europa.

Til titelsangen “Portvakten” lavede man en musikvideo med legenden Sven Wollter i hovedrollen.

I løbet af foråret 2018, har Mikael Wiehe lavet 11 udsolgte opførelser af “… har du set verden” – en musikalsk forestilling om Malmø og Mikael Wiehe.

Den sommer tog Mikael Wiehe guitaren med sig ud, på en omfattende tur over hele Norden, og spillede et udvalg fra sin fantastiske sangskat.

Mikael Wiehe har skrevet en opmuntrende, lyst sang i en sort deprimerende verden.

Mikael Wiehe har skrevet en åben og generøs tekst i et stramt og lukket Europa.

Mikael har skrevet en sang, hvor han er i teksterne og musikken udtrykker sin ubøjelige tro på menneskets mod, styrke og uforsonlighed, deres håb om en mere smuk verden af kærlighed og grænseløs. Med hjælp fra John Dahlbäck har han også formået at blæse sine egne musikalske grænser på single B-siden.

Booking

SKANDINAVIAN
Bo Andersen – bo@skandinavian.dk

Regnskab: Dorte Madsen – dorte@skandinavian.dk